94 655 00 33   info@dot.eus

Eibarren garaipena Amorebietaren aurka Urritxeko denboraldiaurreko derbian

Carrascok eta Corpasek garaipena eman diote talde armaginari lau minututan

Urdinen bigarren porrota denboraldiaurrean

FUTBOLA | Urdinek 0-2 galdu zuten atzo arratsaldean Urritxen jokatu zen SD Eibarren aurkako euskal derbian. Julen Guerreroren mutilek lehen zati ona egin dute LALIGA Hypermotionen taldearen aurka. Bigarren zatian, LALIGA Hypermotionek bere jipoia ezarri du garaipena lortzeko.

Lehen zatia berdinduta zihoan eta aukera aipagarri gutxirekin. Zornotzarrak baloiaren jabe izaten saiatzen ziren eta armaginak presioan gogor ari ziren. Muñozen jaurtiketa batek defentsa itxi zuen eta Nakairen pase bikain baten ondoren Kaxek zutoinera egindako jaurtiketa bat urdinen hurbilketarik arriskutsuenak izan ziren lehen 45 minutuetan. Marinori esku hartzea egokitu zitzaion, Madaren tiro indartsu bat area barrutik desbideratzeko.

Atsedenaldiaren ostean, Eibar hobeto zelairatu da eta Puertasek gola sartzeko zorian izan da. Marinok saihesten zuen geldialdi on batekin. – erantzun zuen Kaxe Fuzato hegaz egitera behartzen zuen oinetako batez. Partidako lehen gola 68. minutuan egin zuen Carrascok, zornotzarren area inguruan izandako susperraldiari esker. Lau minutu geroago, Corpasek 0-2koa egin zuen Joseba Etxeberriaren taldearentzat, areaz kanpotik kolpe handia jasota.

Julen Guerreroren mutilen hurrengo proba bihar izango da, larunbata 10, eta La Planilla bisitatuko dute CD Calahorraren aurka 19:00etatik aurrera.