DOT Durangaldea

94 655 00 33   info@dot.eus

Amorebietaren garaipena denboraldiaurreko lehen dueluan

Julen Guerreroren mutilek 6-0eko emaitzarekin bukatu zuten Castro FC taldearen aurka

Talde urdinaren denboraldiaurreko lehen garaipena

FUTBOLA | Urdinek Castro FC mendean hartu dute larunbat honetan Urritxen jokatu den denboraldiaurreko lehen partidan. Bertan, bertaratzen ziren zaletuek gozatu ederra hartzen zuten euren jokoarekin eta faktura ederreko golak ikusteko aukera zuten. Julen Guerreroren mutilak hasi eta berehala aurreratu ziren. Kaxe area barruan bota zuen atezainak buruz burukoan eta epaileak penaltia adierazi zuen. Kaxe bera arduratzen zen hura eraldatzeaz. Handik gutxira, aurrelari gipuzkoarrak Harolden erdiraketa bikaina aprobetxatu zuen 2-0ekoa sinatzeko. Urdinek aukera gehiago zituzten lehen 45 minutuetan, baina markagailua ez zen gehiago mugitzen atsedenaldira arte.

Tokiko nagusitasun argiko bigarren ekitaldi batean, Bertok bikoizketa bat zigilatu zuen bi minututan. Lehenengoa baselina eder batekin eta bigarrena Herviasen etorrera on baten ondoren. Jolas orduan, Kaxe hat-tricka sinatzen ari zen, Bertoren tiro-aldaratze bat ehizatu ondoren. Zale zornotzarrak beste gol baten lekuko izan ziren 70.ean, Reka harrobiko jokalariak txiletar ikusgarri bat xisteratik atera eta 6-0ekoa egin zuenean. Hurrengo lagunartekoa abuztuaren 2an izango da, ostirala, El Pilarren (Guarnizo), Real Racing Cluben aurka.

Gogoratu astelehen honetan, 22:00etan, EUPk Julen Guerrero elkarrizketatuko duela.