DOT Durangaldea

94 6550 033   info@dot.eus

ZUZENEAN

Tailerrak, uztarketa, bakailao lehiaketa Ermuko Gastronomia Jardunaldietan

XXIV. Gastronomia Jardunaldiak egingo dira astelehenetik ekainaren 19ra eta uztartze-afari batekin amaituko dira uztailaren 3an

Hamaika tabernak hartuko dute parte edizio honetan
Hamaika tabernak hartuko dute parte edizio honetan

ERMUA | Beste urte batez Lobiano Elkarteak XXIV. Ermuko Gastronomia Jardunaldiak ekainaren 10etik 19ra egingo dira eta uztailaren 3an uztartze-afari batekin amaituko dira.

Edizio berria datorren astelehenean hasiko da, aurten parte hartzen duten hamaika ostalaritza-establezimenduen arteko pintxo lehiaketa tradizionalarekin. Denboraldiko produktuekin egindako mokadu bikainak izango dira, eta miniaturarik gozoena aukeratuko duen epaimahaiak baloratuko ditu. Publikoak ere izango du iritzia emateko aukera.

Asteartean, ekainak 11, bi jarduera izango dira: umeentzako tailerra ogia egiten ikasteko eta ardo dastaketa. Larunbatean bakailao lehiaketa eta bermuta izango dira. Txikienek eguneko gai nagusiak jorratuko dituzte, pintakarak, animazioa eta haurrentzako sukaldaritza tailerra izango baitituzte.

Aurten bi uztartze afari daude programatuta. Lehenengoa Luis Salceda sukaldariak zerbitzatuko du, Tuterako Remigio Jatetxe Hotelekoa, ekainaren 19an, asteazkena, Urkaregin. Bigarrena afari tematikoa izango da, “Mexicano y mucho más” saioko taldearekin, eta Urkaregin ere zerbitzatuko da, uztailaren 3an, asteazkena.

Utzi zure iruzkina

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Scroll to Top