DOT Durangaldea

94 655 00 33   info@dot.eus

Gorka Garitaonandia durangarrak irabazi du Ironman-a

Mugarra Triatloi Taldeko atleta lehena izan zen 50-54 kategorian 9 ordu, minutu 1 eta 48 segundoko denborarekin

Gorka Garitaonandia podiumaren gorenean.

IRONMAN | Joan den igandean Bartzelonako Ironmana ospatuko zen Calellan. Bertara joan zen Gorka Garitaonandia durangarra 50-54 kategorian lehen postua eskuratzeko. 9 ordu, minutu 1 eta 48 segundoko denborarekin, Mugarra Traiatloi taldeko atleta sailkapen nagusiko 50. postuan helmugaratu zen, bere kategorian lehena, non 2.400 kirolarik amaitu zuten. Emaitza bikain horrez gain, Gorkak pasaportea lortu zuen 2025eko irailaren 14an Nizan jokatuko den munduko Ironman txapelketan parte hartzeko.