94 655 00 33   info@dot.eus

Amorebietak lehen garaipena lortu du Ourense 2-0 mendean hartuta

Álvaro Marín eta Ben Hameden golak Urritxen

Zornotzarren lehen garaipena

FUTBOLA | Urdinek txapelketako lehen garaipena lortu dute Urritxen Ourense CFri 2-0 irabazita. Lehia handiko partidan, dianak atsedenaldira iritsi dira. Lehen zatiaren azken txanpan Alvaro Marin izan da bigarren astez jarraian atea ikusi duena. Eta bigarrenaren hasieran, Ben Hamedek zaleak altxatu ditu sekulako golarekin.

Galiziako taldeak aukera ezin hobea izan du partidaren hasierako zatian aurrea hartzeko, 12. minutuan epaileak adierazitako penalti eztabaidagarriari esker. Hala ere, Marinok saihestu egin du Di Renzoren hamaika metroetatik egindako jaurtiketa. Ourenseren hasiera bortitzari eutsi ondoren, zornotzarrak baloia eskuratuz joan dira. Herviasek 1-0ekoa bilatu du Marqueta atezain bisitariaren jaurtiketa indartsu batekin. Gola atsedenaldia baino lehentxeago iritsi da. Ben Hamedek Marinen desmarkerako pase handi bat atera du xisteratik, eta arieteak zehaztasunez definitu du lata irekitzeko.

Bigarren zatia ezin hobeto hasi da. Ben Hamedek armiarma-sareak kendu ditu atezaindegira 50. minutuan, eskuadratik sartu den 30 metrotik gorako zapatakada batekin. Jardunaldiko gola. Handik gutxira, hirugarrena bilatu du Herviasek, Marketa luzatzera behartu duen kolpe eder batekin. Ourense gora joan da eta aldeak murrizteko helburuarekin estutu du, baina gureek sufritzen jakin dute aurkarien erasoei eusteko eta garaipena lotzeko.